tirsdag den 29. november 2011

Et ur i julegave

Julen er en god anledning til at få opdateret sin samling af armbåndsure. Det gælder om at have et par stykker - ikke for at tage mere end ét på ad gangen(!), men for at have et ur til enhver lejlighed.

Armbåndsure bruges i dag primært som smykker - der er altså tale om tilbehør, som skal fortælle omverden, hvem vi er. Klokken kan man se på computeren eller mobiltelefonen.

En tjekket ursamling bør indeholde mindst et elegant ur med læderrem (ud med urremme af plastic og lærredsremme med velcrolukning). Hvem siger remmen skal være sort eller brun? Det er meget moderne med farvede remme, og dyb rød som på dette ur fra Bering Time, er en af de stærkeste farvetendenser denne vinter.



Det er i stigende grad blevet populært for kvinder at gå med herreure. Et maskulint ur, som dette fra Skagen kan være et markant supplement til dit kontor-look - det signalerer effektivitet og magt over tingene. Blot du husker at uret skal matche din arm - det skal sidde til og urskiven må (trods alt) ikke være større end dit håndled.




Du kan selvfølgelig også gå all in og vælge et maskulint sportsur, som dette fra Skagen Steel-kollektionen. Det er et slimline design af rustfrit stål med en eftersigende fantastisk pasform. På tilbud lige nu.




Et mere feminint alternativ til det praktiske ur er dette titaniumur med safirglas og mesh-lænke fra Bering Time. Bering, der har hovedsæde i Åbenrå, sætter en ære i at vælge de bedste - og hårdeste - materialer til deres ure, således at uret sikres en lang levetid. De fremstiller bl.a. ure efter den nyeste rumteknologi kaldet HighTech-Ceramic. Dette materiale er meget let, superglat og ridsefrit.